Bedste Wilfa Pålægsmaskine: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Pålægsmaskine.dk » Alle guides » Pålægsmaskine » Wilfa Pålægsmaskine

Du er landet på Pålægsmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa pålægsmaskine. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa pålægsmaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Wilfa FS-200W Pålægsmaskine

1: Wilfa FS-200W Pålægsmaskine

Tilbud: Kun 1199.00 749.00 hos Coop.dk. Spar 450 kr. / 37 %

Pålægsmaskine fra Wilfa er en kraftig maskine som nemt skærer kød, ost og brød. Der medfølger et solidt multi-knivblad i rustfrit stål. Du kan selv justere tykkelse mellem 1-15 mm. Maskinen kan nemt skilles ad for at gøre rengøringen nemmere…. læs mere hos Coop.dk >>

Dyreste Wilfa Pålægsmaskine på listen er Wilfa FS-200W Pålægsmaskine fra Coop.dk med en pris på 749.00. Billigste udvalgte Pålægsmaskine er Wilfa FS-200W Pålægsmaskine som du kan købe for 749.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Pålægsmaskine vi har fundet koster i gennemsnit 749 kr.
Ovenstående Wilfa Pålægsmaskine data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk). Alle Wilfa Pålægsmaskine tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pålægsmaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Pålægsmaskine blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pålægsmaskine:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Pålægsmaskine.dk