Find Pålægsmaskine blandt 51+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående pålægsmaskiner er senest opdateret i dag (13/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Pålægsmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde pålægsmaskiner. Vi har udvalgt 51 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det pålægsmaskine tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 51 forskellige pålægsmaskiner fra 6 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Pålægsmaskine - MS 250 - 250 mm

Pålægsmaskine - MS 250 - 250 mm

3996 kr.

3.395 kr.

Billede af Severin pålægsmaskine med 2 knive

Severin pålægsmaskine med 2 knive

999 kr.

599 kr.

Billede af Glat klinge til Graef pålægsmaskine UNA9/UNA90

Glat klinge til Graef pålægsmaskine UNA9/UNA90

249 kr.

199 kr.

Billede af Wilfa pålægsmaskine - FS-200

Wilfa pålægsmaskine - FS-200

1299 kr.

799 kr.

Billede af Graef GRG52 Pålægsmaskine

Graef GRG52 Pålægsmaskine

1299 kr.

985 kr.

Billede af Graef GRM90EU Master pålægsmaskine

Graef GRM90EU Master pålægsmaskine

3499 kr.

2.799 kr.

Billede af Ritter Orbis 1 Pålægsmaskine

Ritter Orbis 1 Pålægsmaskine

699,95 kr.

599 kr.

Billede af Tefal råkostapparat Fresh Express

Tefal råkostapparat Fresh Express

839,95 kr.

469,95 kr.

Billede af Ritterwerk Pålægsmaskine ritter compact1 - 65 W

Ritterwerk Pålægsmaskine ritter compact1 - 65 W

1369 kr.

865 kr.

Billede af Unold Pålægsmaskine 78866 - slicer - silver/black - 100 W

Unold Pålægsmaskine 78866 - slicer - silver/black - 100 W

433 kr.

Billede af Clatronic MA 3585 - skæremaskine

Billede af Unold Pålægsmaskine 78826 Metal Plus - slicer - silver/black - 100 W

Billede af Ritter knivblad til pålægsmaskine 519106

Billede af Pålægsmaskine Ø 195 mm- RØD

Billede af Graef Vivo V21 pålægsmaskine

Billede af Graef Vivo V12 pålægsmaskine

Billede af Graef Pålægsmaskine Sliced Kitchen S 32020 Twin - 170 W

Graef Pålægsmaskine Sliced Kitchen S 32020 Twin - 170 W

1.554 kr.

Billede af Pålægsmaskine Ø 300 mm

Billede af Ritter Secura9 brød- og pålægsmaskine 553.075

Billede af Pålægsmaskine - Ø 195 mm

Du kigger lige nu på 51 pålægsmaskiner fra 6 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Clatronic Severin Tefal Tristar Westmark Wilfa

4 grunde til at du kommer til at elske at have en pålægsmaskine i køkkenet

Hvis man er meget i køkkenet hele tiden og gerne vil spare tid, er der mere end et par gode grunde til at investere i en pålægsmaskine. Du er sikkert allerede bevidst om at pålægsmaskinen kan skære helt papirtynde skiver af en god skinke eller helstøbte tykke af roastbeef, men vidste du også at du maskinen kan bruges til at skære hvad som helst du har brug for, som for eksempel frugt?

Udover at man kan spare penge og hel masse unødvendig emballage ved ikke at købe forskåret pålæg, er der også større chance for at man kan spise pålæg af høj kvalitet, netop fordi det er udskåret. Læs med her og få fire grunde til hvorfor du skal købe en pålægsmaskine!

Gør livet lettere

Du kender sikkert allerede problematikken, hvis du bruger meget tid i køkkenet: Oftest kan det være svært at få tingene på spisebordet på samme tid, fordi man kun har sine to hænder og måske endda minimal plads til at arbejde i køkkenet. Med en pålægsmaskine får du altid de allerbedste resultater på hurtig og effektiv vis og kan derfor bevare overblikket i selv de allermest stressende situationer.

 

Hvad enten det udskårne kød eller grøntsager er rettens stjerne eller blot er tilbehør, vil du altid få et fantastisk flot og æstetisk tilfredsstillende resultat. På denne måde behøver du ikke at komme stresset til middagsbordet, men kan nyde maden med god samvittighed i selskab med familie og venner omkring spisebordet.

Spar penge

Hvis man er stor fan af pålæg, er man nok vant til – og allerede træt af – at købe pålæg indpakket i plastikemballage i stor stil i supermarkedet. Men pålæg pakket ind i plastik er ikke blot besværligt at pakke op, når det skal gå hurtigt – nogle gange er det også af lav kvalitet.

Som så meget andet i livet, koster også madprodukter mindre, hvis man køber det i store portioner. Ved at skære dit eget pålæg på pålægsmaskinen kontrollerer du selv, hvor meget der skal skæres ud på én gang og du kan selv være herre over andre aspekter som man misser ved køb af konventionel pålæg, såsom tykkelsen.

Pålægsmaskinen kan nemlig snitte så fint og helstøbt at det nærmest er umuligt selv at efterligne med sin egen køkkenkniv.

Spis pålæg af høj kvalitet

Udover at spare penge ved at købe pålæg i store portioner, er der samtidig også større sandsynlighed for at man får købt sig pålæg af langt højere kvalitet end hvad man ville kunne købe i supermarkederne.

Det vil sige at du får et premium produkt til en rigtig god pris, men som ikke nødvendigvis altid behøver en særlig lejlighed for at blive nydt. På denne måde kan man sagtens ophøje smagsoplevelsen ved at bruge denne slags pålæg af høj kvalitet i hverdagen, såsom når børnenes madpakke skal smøres eller hvis man har brug for lidt ekstra til tapasbrættet. Man behøver heller ikke at være en total foodie og ekspert i køkkengrej for at unde sig til at investere i en pålægsmaskine; pålægsmaskinen er nemlig tilgængelig og brugervenlig nok til at enhver nok skal blive ekspert i at skære pålæg i løbet af ingen tid.

 

Kan bruges til meget andet

Der er blevet talt meget om pålæg når det angår pålægsmaskinen; det ligger endda i selve maskinens navn.

Men vidste du at maskinens funktion ikke blot er begrænset til at skære pålæg ud? Man kan nemlig sagtens bruge den til at skære frugt og grønt ud på lige så effektiv vis med det skarpe knivsblad! Så behøver du ikke at bekymre dig om gårsdagens rester eller de kedelige grøntsager bagerst i køleskabet, da de alle kan snittes helt fint og sagtens bruges i en lækker sandwich eller i en risret.

Alt i alt sparer man rigtig meget tid og mange kræfter, hvis man vælger at købe en pålægsmaskine, som kan snitte alt helt fint. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan snittes!

Er du ikke overbevist om at din pålægsmaskine bør købes på internettet? Du får her Tre grunde til at e-handlen vinder

Det giver mening at købe pålægsmaskiner på nettet - her får du 3 grunde til hvorfor.

Endnu bedre forbrugersikkerhed online end i en butik

Hvis du vil være bedst sikret når du køber din pålægsmaskine, ja så skal du købe den på nettet.

Dengang nethandlen kom frem havde man brug for at sikre at folk ikke blev taget ved næsen - og derfor indførte man meget skrappere regler for webshops end for fysiske butikker.

Du har f.eks.

altid krav på at få byttet din vare inden for 14 dage.

I fysiske butikker er det en service de kan stille, men ikke et krav der er sikret i loven.

Udvalget er kæmpe

Når du handler online kan du være heldig at finde en specialbutik der kun har specialiseret sig i at sælge pålægsmaskiner. Måske i Danmark, måske i hele Europa. En sådan butik ville aldrig have været bæredygtig for tyve år siden, men med nethandel er det muligt. Og det betyder altså, at når du køber online kan du få et kæmpe udvalg af pålægsmaskiner fra forhandlere der specialierer sig i netop det produkt.

Alle kan finde ud af at bestille pålægsmaskiner online

Du er allerede inde på pålægsmaskine.dk, og herfra er det utroligt nemt at købe en pålægsmaskine. Du kigger bare på listen og finder det du skal bruge. Så går du til webshoppen.

Du har sikkert prøvet det mange gange før, men her taster du bare dine leveringsoplysninger ind. Så er der betalingen - det klares på få øjeblikke med dankort eller MobilePay. Og så er den pålægsmaskine købt - det var da nemt.

Vi håber du kunne lide pålægsmaskine.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side rullepølsepresser.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på pålægsmaskine.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 106 produkter fra mere end 24 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 190 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:03:31.

106
Produkter
7
Brands
24
Forhandlere
190
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.